دانه های قهوه

دانه های قهوه :

یک دانه قهوه دانه گیاه قهوه و منبع قهوه است. این گودال درون میوه قرمز یا بنفش است که اغلب به آن گیلاس گفته می شود. درست مانند گیلاس های معمولی ، میوه قهوه نیز میوه ای به اصطلاح سنگی است. حتی اگر دانه های قهوه دانه هستند ، به دلیل شباهت آن با لوبیای واقعی ، به آنها “لوبیا” گفته می شود. میوه ها – گیلاس قهوه یا انواع توت های قهوه – معمولاً حاوی دو سنگ هستند که طرف های صاف آنها در کنار هم قرار دارند. به جای دو عادت معمولی درصد کمی از گیلاس حاوی یک دانه واحد است. به این “سنگفرش” گفته می شود. گلابی فقط بین 10 تا 15٪ از زمان اتفاق می افتد و یک عقیده نسبتاً رایج (اما از نظر علمی تایید نشده) است که آنها نسبت به دانه های قهوه طبیعی عطر و طعم بیشتری دارند. مانند آجیل برزیل (یک دانه) و برنج سفید ، دانه های قهوه بیشتر از آندوسپرم تشکیل شده اند.

دو گونه مهم از نظر اقتصادی گیاه قهوه عربیکا و روبوستا هستند. ~ 60٪ قهوه تولید شده در سرتاسر جهان Arabica و 40٪ پوند Robusta است. لوبیا Arabica از 0.8-1.4 c کافئین و لوبیا Robusta از کافئین 1.7-4 consist تشکیل شده است. از آنجا که قهوه یکی از نوشیدنی های پر مصرف جهان است ، دانه های قهوه یک محصول عمده نقدی و یک محصول مهم صادراتی است که بیش از 50 درصد درآمد ارزی برخی از کشورهای در حال توسعه را شامل می شود.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *